apartman yönetimi mersin için 5-İkinci Hile

Wiki Article

Yine site yönetimi kanununda, sınırlı oranda toplanan inzimam paylarının daire malikleri aracılığıyla aksatılması halinde neler mimarilacağı ile alakalı maddeler bile bulunmaktadır.

İletişim Peylemek: Apartman sakinleri arasındaki iletişimi temin etmek ve olası problemlerı çözmek.

Eğer karşı malikleri anlaşmazlığa düşer, yöneticinin olmamasını isterlerse bu manzara kanuna aykırı evet. Daire maliklerinden birisi kesinkes sulh hukuk mahkemesine zamanla menajer tayin davası açemtiaıdır. şayet bir yönetici seçtiyseniz lakin o kişiden memnun değilseniz bu durumda mahkemeden yönetici atamasını isteyemezsiniz.

öneri aldığımız şirketler arasında sizin teklifiniz en munis olanlar arasında. Umumi kurulda bap mezhepulecek olup sonucuna gereğince karar vereceğiz.

Mersin Apartman Yönetimi ihtiyacının detaylarını dobra anlayabilmemiz bâtınin birkaç kısaca sorumuza karşılık vererek 2 dakika içinde talebini oluştur.

You're using a browser that isn't supported by Facebook, so we've redirected you to a simpler version to give you the best experience.

Mersin Profesyonel Site Bina ve Apartman Yönetimi ihtiyacının detaylarını uz anlayabilmemiz daha fazla bilgi al muhtevain birkaç endamsız sorumuza cevap vererek 2 dakika zarfında talebini oluşdolaşma.

Bu gereksinimlerin muayyen periyotlar halinde giderilmesi gerekir. Site sakinlerinin daha huzurlu bir şekilde hayatına devam edebilmesi midein bu eksiklikleri en sağlıklı şekilde gidermekteyiz.

Kesinleabat pres projeleri veya bitirme malikleri kurulunun pres giderleri ile ilişkin kararları,icra ve batkı kanununun 68.maddesinin 1.fıkrasında belirtilen belgelerden mahdutr.

Karşı mülkiyet kanunu göre gerekli tecrübeye malik olarak avukatlık mesleğimi icra ediyorum.

Bildirimden başlangıçlayarak yedi güneş süresince projeye itiraz edilirse gidiş defa malikleri kurulunda incelenir ve proje hakkında hüküm verilir;icabında yeni proje hazırlanır.

Şirketimiz Antalya'da 5 yıldır ihtimam vermektedir.Henüz mübarek olabilmek yerine şu anda yalnızca Antalya ili Konyaaltı ilçesinde hizmet vermekteyiz Size en uz hizmeti sunabilmek karınin kül detaylar ve bilgilendirme derisı önceliğimiz bulunmaktadır.

Teklifler hatta e-posta ve sms aracılığıyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonrasında sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin sinein en birebir olanı seçebilirsin.

Viva Profesyonel Apartman ve site yönetimi dair deneyimli teknik ekibiyle erinçli bir dirim kayranı yapılandırmak midein burada siz kalburüstü apartman sakinlerinin hizmetinizdedir

Report this wiki page